За нас

Комплекс "Валеров" Карлово

Обекта се развива от 1994 година до сега и е в процес на строителство. От 2007 година разполага с Акт 16 и от 2009 година започна дейност Автомивка. Постепенно се разви дейността Пране на Килими като към момента е най-популярното място в целия град, тъй като качеството е на най-високо ниво. От 2019 година Автомивката е и на Самообслужване и фирмата започна нови дейности, свързани с Транспортни Услуги в страната и чужбина, както и Внос на Бусове и Автомобили. Фирмата предлага доставка по поръчка на леки и товарни автомобили с гарантиран произход от цяла Европа.

Стараем се да даваме стойност на клиентите си, знаем какво е да създаваш дългосрочни отношения с хората и в продължение на повече от 10 години имаме изградени контакти както с целия град, така и с хора от цяла България. Както се казва, ние сме „ в Бизнеса с Хората “.

Сравнителното ни предимство е отношението ни към клиента, най-високото качество, което е възможно да получите, съвестната работа и локацията! Намираме се на първокласен път София – Бургас , на околовръстното на град Карлово, изхода в посока Бургас, срещу бензиностанция Петрол.

По отношение на услугите, които предлагаме, инвестираме регулярно в нови машини от най-добрите марки. За Автомивката – Kärcher – разполагаме както с мощна водоструйка, също така сме единствените в града, които имаме параструйка. При нас можете да измиете двигателя на автомобила си, както и авточасти. Единствените сме в района също, които имаме крик за измиване на шасита. Прането на килими се извършва ръчно и е на най-високо ниво. Автомивката разполага и с 2 клетки за Самообслужване.

По отношение на автомобилите, които предлагаме, сме се позиционирали като хора, на които може да се има доверие. Коректни сме и внасяйки бусове и коли от Германия, Холандия, Белгия, Италия и Швейцария, гарантираме за състоянието и километрите на превозните средства. Масово се наблюдава връщане на километражи и заблуда на клиенти – ние не го правим! Бусовете се карат на самоход и още от чужбина правим снимки и клипове, за да докажем външния вид и километража. Иначе не би било дългосрочен бизнес.

Не се колебайте, свържете се с нас още сега!

  Обекта се развива от 1994 година до сега и е в процес на строителство. От 2007 година разполага с Акт 16 и от 2009 година започна дейност Автомивка. Постепенно се разви дейността Пране на Килими като към момента е най-популярното място в целия град, тъй като качеството е на най-високо ниво.

  АДРЕС

  град Карлово, ул. Изток 1 (околовръстен път)

  ТЕЛЕФОНИ

  +359 899 828 742 - Никола Андонов
  +359 883 344 925 – Янко Андонов
  +359 899 828 741 – К. Андонова

  EMAIL

  yanko.andonov@abv.bg

  Обадете се
  Заведи ме там